Soloon Controls (Пекинг) Co., Ltd. +86-10-67886688
soloon-лого
soloon-лого
Контактирајте не
S6025 Прекинувач за ниво на течност

S6051-D Термостати за FCU Термостати за вентилатор (Термостати со вентилатор)

Термостатот за вентилатор S6051-D се користи во комерцијални, индустриски и цивилни згради за греење, ладење и контрола на климатизацијата.

S6051-D Термостати за FCU Термостати за вентилатор (Термостати со вентилатор)

Карактеристики на S6051-D термостати за FCU термостати за вентилатор (Фен калем термостати)

 

  • Со два лизгачки прекинувачи и 3 брзини:
  • Контрола на системи високо-средно-ниско, топлина-ладење.
  • Основата и капакот се изработени од инженерска пластика ABS за заштита од 'рѓосување.
  • Со притискање „OFF“ ќе се исклучи програмата за напојување.
  • Нема проблеми со хоризонтална или вибрација

 

Монтирање на S6051-D термостати за FCU термостати за вентилатор (Термостати за вентилатор)

 

Термостатот може да се монтира во вградена стандардна разводна кутија со димензија од 86×86×32 mm.

 

Спецификации на S6051-D термостати за FCU термостати за вентилатор (Fan Coil Thermostat)

 

Префрлување режим Топлина-ладење
Прекинувач за брзина Навивач 1-2-3
Режим на поставување Копче
Прецизност на мерење ≤1℃ на 25℃
Опсег на поставување 10 ~ 30 ℃
Чувствителен елемент Гасна капсула
Материјал Основа и капак – инженерска пластика ABS
Електрични рејтинг AC220V 3A 50 Hz / 60Hz

 

Дијаграм на завиткување на термостати на FCU термостати S6051-D за вентилатор (Термостати со вентилатор)

 

s6051-d-fan-coil-thermostat-fcu-thermostats-fan-coil-thermostats-2


Контактирајте не Прашање за производот
Контактирајте не
Доколку сте заинтересирани за нашите производи.
Ве молиме пополнете го формуларот иКонтактирајте не.
+86-10-67886688