Soloon Controls (Пекинг) Co., Ltd. +86-10-67886688
soloon-лого
soloon-лого
Контактирајте не
Руски пазар

Активатор на амортизери на европскиот пазар

Нашата компанија од своето основање има воспоставено добра соработка со европските клиенти.Стандардните актуатори на амортизери се широко користени во трговски центри, деловни згради, магацини, вили и други места.Стабилниот квалитет и добрата услуга по продажбата се високо пофалени од клиентите.

Damper_Actuator_in_European_Market