Soloon Controls (Pekin) Co., Ltd. +86-10-67886688
soloon-logo
soloon-logo
Na kontaktoni
Tregu rus

Aktivizuesi i damperit në tregun evropian

Kompania jonë ka krijuar bashkëpunim të mirë me klientët evropianë që nga themelimi i saj.Aktivizuesit standardë të amortizatorëve përdoren gjerësisht në qendrat tregtare, ndërtesat e zyrave, magazinat, vilat dhe vende të tjera.Cilësia e qëndrueshme dhe shërbimi i mirë pas shitjes vlerësohen shumë nga klientët.

Damper_Actuator_në_Tregun_European