Soloon Controls (Pekin) Co., Ltd. +86-10-67886688
soloon-logo
soloon-logo
Na kontaktoni
Tregu rus

Aktivizuesi i damperit në tregun rus

Aktivizuesit tanë të amortizatorëve të zjarrit dhe tymit eksportohen në tregun rus në sasi të mëdha.Të gjithë klientët janë shumë të kënaqur me produktet tona.Për shkak se i ftohti në disa zona të Rusisë mund të arrijë minus 30 gradë ose edhe më i ftohtë, kjo vendos kërkesa të larta për performancën e produkteve.Produktet tona përdoren gjerësisht në industrinë petrokimike, ftohjeje dhe ventilimi.

Rusia