Soloon Controls (Пекинг) Co., Ltd. +86-10-67886688
soloon-лого
soloon-лого
Контактирајте не
Руски пазар

Активатор на амортизери на рускиот пазар

Нашите активатори на амортизери за пожар и чад се извезуваат на рускиот пазар во големи количини.Сите клиенти се многу задоволни од нашите производи.Бидејќи студот во некои области на Русија може да достигне минус 30 степени или дури и постудено, ова поставува високи барања за перформансите на производите.Нашите производи се широко користени во петрохемиската, ладилната и вентилациската индустрија.

Русија