Soloon Controls (Пекинг) Co., Ltd. +86-10-67886688
soloon-лого
soloon-лого
Контактирајте не
soloon-controls_002
SOLOON КОНТРОЛИ
НАД 20 ГОДИНИСО ПРОФЕСИОНАЛНО ИСКУСТВО ВО R&D&
И ПРОИЗВОДСТВО НА АКТУАТОРИ
ДОБИЈ ЦИТАТ SOLOON КОНТРОЛИ

02

Апликација за производи за HVAC
Систем за вентилација Систем за вентилацијаСистем за вентилација
Систем за вентилација

Систем за вентилација

Системите за вентилација добиваат се повеќе внимание, што може ефективно да ја подобри нашата работна средина и животна средина.

Прочитај повеќеСистем за вентилација
Воден систем Воден системВоден систем
Воден систем

Воден систем

Производите за активирање на SOLOON можат широко да се користат во системот за вентилација, производите за активирање на SOLOON може да се користат нашироко во системот за вентилација, производите за активирање SOL O0N можат широко да се користат во системот за вентилација.

Прочитај повеќеСистем за вентилација

Soloon Controls (Peking) Co. Ltd. е основана во април 2000 година и е водечки производител на активатори специјализиран и за истражување и развој, како и за производство.Компанијата се наоѓа во Националната економска и технолошка развојна зона во Пекинг, Кина, каде има сопствена производствена база и седиште.

Прочитај повеќеЗа Солун
 • Над 20-годишно искуство
  Над 20-годишно искуство
 • Ветување за квалитет
  Ветување за квалитет
 • Брза испорака
  Брза испорака
 • Професионален сервис
  Професионален сервис
 • CE UL EAC ATEX Одобрено
  CE UL EAC ATEX Одобрено

04

ПЛУЧИЊА ЗА ПРОИЗВОДИ НА АКТУАТОР НА АМУТИВУВАЧИТЕ