Soloon Controls (Пекинг) Co., Ltd. +86-10-67886688
soloon-лого
soloon-лого
Контактирајте не

Производи

Сензор
  • Нашите главно произведуваат: електрични вентили, електрични вентили за пеперутка, електрични топчести вентили, пневматски контролни вентили, пневматски вентили за пеперутка и други производи.

  • SOLOON испорачува различни видови висококвалитетни HVAC амортизери на воздушни канали, вклучително и Стандарден побудувачки амортизер (активатори на амортизери кои не се безбедни), актуатори на амортизери за брзо протекување, актуатор на амортизери со враќање на пролетта (активатори на амортизери за неисправност), Активатор на амортизери од пожар од чад, Активатор на амортизери за чад и активирач на амортизери отпорни на експлозија.Контактирајте со нас за да добиете цена на амортизерот сега!

  • Собните термостати работат така што ја чувствуваат температурата на воздухот во домот и комуницираат со вашиот систем за ладење/греење.Ова е одличен начин да се уверите дека температурата во вашиот дом е удобна за вас и вашето семејство, но исто така помага да ги контролирате трошоците за енергија.

  • Поради високата цена на енергијата, системите за HVAC треба да бидат ефикасни, прецизни и доверливи.Широката линија на сензори и прекинувачи на Honeywell опфаќа контрола на HVAC, мониторинг, температура и повеќе, додека ја одржува енергетската ефикасност и прецизност.Honeywell Sensing and Productivity Solutions обезбедува водечки производи во индустријата со најнова технологија кои се лесни за инсталирање и одржување, а истовремено обезбедуваат прецизни, сигурни перформанси.

Контактирајте не
Ви треба едношалтерско решение на Soloon?
Контактирајте не за нарачки на големо.