Soloon Controls (Pekin) Co., Ltd. +86-10-67886688
soloon-logo
soloon-logo
Na kontaktoni

Produktet

Sensori
 • Kompania jonë kryesisht prodhon: valvola elektrike, valvola flutura elektrike, valvola topike elektrike, valvola kontrolli pneumatike, valvola flutur pneumatike dhe produkte të tjera.

 • SOLOON furnizon lloje të ndryshme të aktivizuesve të amortizatorëve të kanalit të ajrit HVAC me cilësi të lartë, duke përfshirë Aktivizuesin standard të amortizatorit (Aktivizuesit e amortizatorëve jo të sigurt), aktivizuesit e shpejtë të amortizatorit me funksionim të shpejtë, aktivizuesin e amortizatorit me kthim pranveror (Aktivizuesit e amortizatorit të sigurt nga dështimi), aktivizuesin e amortizatorit të tymit nga zjarri, Aktivizuesi i amortizatorit të tymit dhe aktivizuesi i amortizatorit me rezistencë ndaj shpërthimit.Na kontaktoni për të marrë çmimin e aktivizuesit të amortizatorit tani!

 • Termostatët e dhomës funksionojnë duke ndjerë temperaturën e ajrit në shtëpi dhe komunikojnë me sistemin tuaj të ftohjes/ngrohjes.Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për t'u siguruar që temperatura në shtëpinë tuaj të jetë e rehatshme për ju dhe familjen tuaj, por gjithashtu ndihmon për të kontrolluar kostot tuaja të energjisë.

 • Për shkak të kostos së lartë të energjisë, sistemet HVAC duhet të jenë efikase, të sakta dhe të besueshme.Linja e gjerë e sensorëve dhe çelsave të Honeywell mbulon kontrollin e HVAC, monitorimin, temperaturën dhe më shumë duke ruajtur efikasitetin dhe saktësinë e energjisë.Honeywell Sensing and Productivity Solutions ofrojnë produkte lider në industri me teknologjinë më të fundit që instalohen dhe mirëmbahen lehtë duke ofruar performancë të saktë dhe të besueshme.

 • Sistemi i ventilimit
  Sistemi i ventilimit

  Sistemi i ventilimit

  Sistemet e ventilimit po marrin gjithnjë e më shumë vëmendje, të cilat mund të përmirësojnë në mënyrë efektive mjedisin tonë të punës dhe mjedisin e jetesës.

  Lexo më shumëSistemi i ventilimit
 • Sistemi i ventilimit
  Sistemi i Ujit

  Sistemi i Ujit

  Produktet e aktivizuesit SOLOON mund të përdoren gjerësisht në sistemin e ventilimit, produktet e aktivizuesit SOLOON mund të përdoren gjerësisht në sistemin e ventilimit, produktet e aktivizuesit SOL O0N mund të përdoren gjerësisht në sistemin e ventilimit.

  Lexo më shumëSistemi i ventilimit
Na kontaktoni
Keni nevojë për një zgjidhje me një ndalesë të Soloon?
Na kontaktoni për porosi me shumicë.