Soloon Controls (Pekin) Co., Ltd. +86-10-67886688
soloon-logo
soloon-logo
Na kontaktoni
S6025 Ndërprerës i nivelit të lëngjeve

Sensori i temperaturës S6011-T

Seria S6011-AT e transmetuesve të temperaturës së kanalit të ajrit ofron një zgjidhje ekonomike për një shumëllojshmëri të gjerë nevojash për sensorin e temperaturës në aplikimet e ftohjes, ngrohjes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar.

Sensori i temperaturës S6011-T
Model Sensori i temperaturës S6011-T
Element ndijor Termistor NTC
Preciziteti ±1℃,10K (25℃)
Materiali Plastika ABS
Ambienti i funksionimit Temperatura: -40℃-100℃

RH: 10-95% RH jo kondensuese

Magazinimi -40℃℃+70℃

Dimensionet e sensorit të temperaturës S6011-T

s6011-t-sensori i temperaturës-2

Diagrami i lidhjes së sensorit të temperaturës S6011-T

s6011-t-sensori i temperaturës-3


Na kontaktoni Kërkimi i produktit
Na kontaktoni
Nëse jeni të interesuar për produktet tona.
Ju lutemi plotësoni formularin dheNa kontaktoni.
+86-10-67886688